Nieuws

Wederom hoge tevredenheidscijfers voor de zorg van Sint Annaklooster

Begin dit jaar werden met trots de hoge cijfers van de thuiszorg, hulp bij het huishouden en de kloosterverzorgingshuizen gepresenteerd uit een tevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door een extern bureau.

Voor Hospice de Regenboog, Logeerhuis en Hospice In Via en Hospice en Logeerhuis Valkenhaeghe werden de resultaten gepresenteerd uit gehouden nazorggesprekken. Het tevredenheidscijfer van Rentree was afkomstig uit een eerder gehouden cliënttevredenheidsonderzoek. In het voorjaar van 2014 zijn ook bij de Hospices, Logeerhuizen en Rentree externe cliënttevredenheidsonderzoeken gehouden. De resultaten zijn inmiddels bekend. Ook deze scores zijn hoog en zijn vergelijkbaar met de resultaten uit de nazorggesprekken of het eerdere onderzoek. De logeerhuizen werden beoordeeld met een 9,1, de hospices met een 8,5 en Rentree kreeg een 7,3.

'De beoogde zorg met liefde wordt daadwerkelijk zo ervaren door cliënten': aldus mevr. Anita Schavemaker, trotse algemeen directeur / bestuurder van Sint Annaklooster.

Enkele uitspraken van cliënten vanuit het onderzoek ten aanzien van medewerkers en vrijwilligers van Sint Annaklooster:

  • De zorgzaamheid, de menselijkheid en liefdevolle manier waarop je bejegend wordt;
  • De verzorgenden zijn heel lief en betrokken;
  • De vrijwilligers en verzorgenden zijn zeer attent, bezorgd en vol aandacht.

Download hier de resultaten.