Skip to main content

Werken bij Sint Annaklooster

Thuis in welzijn

Wij hebben hart voor mensen en voor de zorg

Vrijwilligers

Wil jij iets betekenen voor een ander? En wil jij jouw talenten en kwaliteiten op een goede manier inzetten? 
Dan is vrijwilligerswerk bij Sint Annaklooster iets voor jou.

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen Sint Annaklooster. Zij bieden extra tijd, aandacht en ondersteuning aan onze gasten binnen de hospices en logeerhuizen maar ook binnen onze verpleeg- en verzorgingshuizen en in de wijk. Onze vrijwilligers zorgen voor de dagelijkse kers op de taart.

Sint Annaklooster heeft vrijwilligerswerk dat past bij jouw talenten, hobby’s en kwaliteiten. Meehelpen bij activiteiten, bezoeken van eenzame cliënten, koken voor de gasten in onze hospices, het bemensen van de receptie, werken in de tuin, klusjes doen of samen wandelen.
Jij maakt het verschil! Bovendien krijg je er veel waardering en gezelligheid voor terug.

Meer weten?

Laat dan een berichtje achter via 06-813 33 550 of vul het formulier hieronder in. We nemen snel contact met je op en kijken samen met jou naar jouw wensen, voorkeuren en de mogelijkheden. 

Aanmelding vrijwilliger

Het overleggen van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) maakt onderdeel uit van ons vrijwilligersbeleid. Je hoeft deze zelf nog niet aan te vragen. Meer informatie krijg je tijdens het kennismakingsgesprek. 

Mogelijkheden vrijwilligerswerk

Wil je muziek maken? De tuin onderhouden? Of bijvoorbeeld op een creatieve manier aan de slag gaan met bewoners? Bij Sint Annaklooster is alles mogelijk. We kijken naar jouw talenten en mogelijkheden. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Maar je kunt ook contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar welk vrijwilligerswerk er bij jou past.