Studeren via Sint Annaklooster

Thuis in welzijn

Wij hebben hart voor mensen en voor de zorg

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over onze mogelijkheden?
Bel dan 040-2098429
of mail naar 

Studenten

Wij zien het als ons maatschappelijk doel om studenten de mogelijkheid te bieden via Sint Annaklooster te leren of een stage te lopen. We vinden het belangrijk dat studenten een goed beeld krijgen van het werkveld en tegelijkertijd kennis maken met Sint Annaklooster als organisatie. 

Omdat we beschikken over zowel verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorg, logeerhuiszorg als hospicezorg heb je als student binnen Sint Annaklooster de mogelijkheid om verschillende doelgroepen en settings te ervaren. Hiermee krijg je een goed beeld van de diversiteit binnen de VV&T, wordt je breed opgeleid en krijg je een goed idee van wat uiteindelijk het beste bij jou past. 

We bieden verschillende BOL en BBL leerplaatsen, voornamelijk aan de opleidingen MBO Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige en HBO Verpleegkundige. Hierdoor draagt Sint Annaklooster bij aan de toestroom van zorgmedewerkers op de arbeidsmarkt.
Opleiden is een leuke manier om leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen, studenten hebben een frisse kijk op het werk en de organisatie en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee.

Daar zijn we blij mee, we zien dan ook dat veel van de studenten na hun opleiding aan het werk blijven bij Sint Annaklooster!


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen