Skip to main content

logo

Bel ons

Mail ons

Overig nieuws

Sint Annaklooster in de top 2020 van ZorgkaartNederland

Sint Annaklooster behoort met haar locaties tot de beste 10 gewaardeerde organisaties van ZorgkaartNederland.

Top 2020 420x300px 002Dinsdag 01 december 2020 bereikte Sint Annaklooster dit heugelijke nieuws. Met gepaste trots laten we weten dat medewerkers en vrijwilligers van Sint Annaklooster ook in dit bijzondere jaar in staat zijn geweest om hartverwarmende zorg te verlenen aan haar cliënten. Cliënten en hun naasten weten dit te herkennen en te waarderen.

Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee aan een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020.  De waarderingen van de verschillende locaties van een organisatie zijn bij elkaar opgeteld. Aan de hand van deze waarderingen is bepaald wie er in 2020 het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten.

“Het bericht dat we in deze Top2020 staan voor de categorie verpleeghuizen is vooral een blijk van waardering naar onze medewerkers en vrijwilligers, die dit alle dagen weer mogelijk maken”: aldus mevr. Anita Schavemaker algemeen directeur/bestuurder Sint Annaklooster.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntener-varingen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.


Over dit artikel
  • Geplaatst op:
    01 december 2020
  • Aangepast op:
    15 december 2020
  • Categorie:
    Overig nieuws

Laatste nieuws