Skip to main content

logo

Bel ons

Mail ons

Overig nieuws

Gemeente Eindhoven zet Sint Annaklooster in het zonnetje

Het Werkgelegenheidsteam van de gemeente Eindhoven waardeert de goede samenwerking tussen Sint Annaklooster en de gemeente. Het gaat met name over onze grote inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een plek te geven.

In het kader van de Dag van de Ondernemer heeft Ank van de Heuvel van het Werkgelegenheidsteam gemeente Eindhoven ons een attentie gegeven om de goede samenwerking te benadrukken.

De attentie werd in ontvangst genomen door teamhoofd Hulp bij het Huishouden Corry van Kemenade. Nieuwe medewerkers voor deze afdeling worden veelal aangetrokken via het Werkgelegenheidsteam.

(leer)werkplekken

Het bieden van een (leer)werkplek is voor Sint Annaklooster vanzelfsprekend. Iedereen moet immers mee kunnen doen aan de maatschappij. Sint Annaklooster is een kleurrijke organisatie waar we respect hebben voor iedereen ongeacht afkomst, geslacht, religie of geaardheid.  

Als werkgever wil Sint Annaklooster de potentiële medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt een kans geven. Sint Annaklooster gelooft ook dat de diversiteit ten goede komt aan iedereen plus aan de organisatie.


Over dit artikel
  • Geplaatst op:
    22 november 2022
  • Aangepast op:
    12 januari 2023
  • Categorie:
    Overig nieuws

Laatste nieuws