Nieuws

24 t/m 26 november Sint Annaklooster op de Liever thuis beurs in Eindhoven

24 t/m 26 november 2016 vindt de liever thuis beurs plaats in het beursgebouw in Eindhoven. Sint Annaklooster zal op deze beurs vertegenwoordigd zijn door medewerkers van het cliëntenservicebureau. U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze beurs.

Op deze liever thuis beurs staan bij stand nummer 172 medewerkers van Sint Annaklooster om u kennis te laten maken met de mogelijkheden van zorg en dienstverlening binnen Sint Annaklooster om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen. Of u nu komt kijken voor uzelf, voor uw ouders, vrienden of juist vanuit een professioneel oogpunt de beurs bezoekt. U bent van harte welkom. Medewerkers van Sint Annaklooster staan voor u klaar met een uitgebreid advies afgestemd op uw situatie.

Locatie
Beursgebouw Eindhoven
Lardionoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven

Toegang
Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Gratis toegang bij inlevering van een coupon, uitnodiging of vooraanmelding via de website http://lieverthuis.info/aanvraag-relatiekaart/ vul hier standnummer 172 in, zodat u als relatie van Sint Annaklooster gratis toegang heeft. Anders is een entreekaart €5 aan de deur.

Bent u slecht ter been en u wilt toch graag naar de liever thuis! beurs? Dat is geen probleem. Tijdens liever thuis! is er een uitleenservice van scootmobielen. Deze kunt u gratis gebruiken tijdens de gehele beurs. Vooraf reserveren is niet nodig.