Wonen met zorg

Wat kunt u verwachten

Zorg afgestemd op uw mogelijkheden

In Antonius is het goed wonen voor iedereen die, bijvoorbeeld als gevolg van een chronische ziekte of een beperking, zorg of begeleiding nodig heeft. Zo beschikt Antonius over eenpersoons-appartementen De 15 zorgappartementen zijn allemaal voorzien van een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer met toilet.

Daarnaast zijn er 79 aanleunwoningen (geschakeld aan het gebouw) voor zelfstandig wonende ouderen, waarvan zowel eenpersoons- als tweepersoons-appartementen voor echtparen. Daarin kunt u volledig op uzelf blijven wonen. Met altijd de prettige zekerheid van zorg en services van Antonius binnen handbereik.

Op de verpleegafdeling van Antonius, met twee afdelingen van elk 10 kamers, is het mogelijk om bewoners gedurende 24 uur per dag de psycho-geriatrische verzorging en begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Contact

Woonzorgcentrum Antonius
Amstelstraat 112
5626 BH Eindhoven
Tel: 040-209 84 00 
E:


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen