Hospice De Regenboog

Wat kunt u verwachten

Waardig sterven op uw manier

Het hospice is er voor zieken vanaf 18 jaar met een levensverwachting van minder dan drie maanden. De zorg is gericht op begeleiding van het stervensproces; bijvoorbeeld door pijn- en symptoomverlichting. Samen met u, uw familie en naasten wordt de zorg ingericht. Gedurende de opname is er ook aandacht voor emotionele, spirituele en sociale behoeften. Familie en naasten zijn altijd welkom in het hospice; er zijn geen bezoektijden.
Zie hiernaast de video palliatieve zorg bij het programma Lifestyle Xperience. Bijzonder is dat de opnames hebben plaatsgevonden bij Hospice de Regenboog.

Hospice de Regenboog biedt:

  • 24 uur per dag professionele begeleiding van het stervensproces

  • Huiselijke appartementen met eigen badkamer en kitchenette

  • Stilteruimte, familiekamer en ruimte voor persoonlijke eigendommen

  • Respect voor elke levensovertuiging

  • Nazorg aan familie en naasten

Het team bestaat uit palliatief deskundige artsen, verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, zorghulpen, geestelijk verzorgers en vrijwilligers. Hospice de Regenboog biedt hoogwaardige palliatieve zorg die in enkele situaties kan uitmonden in een vraag om euthanasie. Een aanvraag voor euthanasie is niet uitgesloten binnen Sint Annaklooster. De bestaande regelgeving en richtlijnen worden hierbij zorgvuldig in acht genomen.

Lees hier de visie op hospicezorg van Sint Annaklooster.

Contact

Hospice De Regenboog
Aalsterweg 285d D
5644 RE Eindhoven
T: 040 - 20 98 500 (svp na 11.00 uur i.v.m. zorg cliënten)
E:

Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen