Vrijwilligers

Over dit artikel
 • Geplaatst op:
  26 mei 2020
 • Aangepast op:
  08 augustus 2022

Andere vrijwilligers

 • Mariola

  "Ik ben vrijwilliger bij Hospice Valkenhaeghe in Helmond...

 • Margriet

  Vrijwilligers “werk” bij Hospice De Regenboog doe je met...

 • Marjan

  “In vrijwilligerswerk vind ik belangrijk: zinvol bezig...

Mariola

"Ik ben vrijwilliger bij Hospice Valkenhaeghe in Helmond waar ik aan de receptie zit. Ik ben dus het eerste aanspreekpunt voor iedereen die binnenkomt. Een ‘warme’ en professionele ontvangst vind ik heel belangrijk.

De fijne samenwerking met de collega’s in de zorg en met de andere vrijwilligers (o.a. de andere receptievrijwilligers, kookteam en de vrijwilligers van de bloemen) geven mij elke keer opnieuw een positieve ‘drive’ om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden. Ook voelt het goed om de zorgcollega’s te kunnen ontlasten.

Als de weersomstandigheden het toelaten en de verpleging akkoord is, ga ik met een gast die weinig bezoek ontvangt even naar buiten. Een korte wandeling, een luisterend oor, een leuk gesprek, soms een kop koffie onderweg of een ijsje. Het geeft me veel voldoening om een gast aandacht en een 'zonnig' moment te bezorgen."

Meer informatie


Sint Annaklooster beschikt over een ANBI status. RSIN-nummer: 003820130 - © Copyright Sint Annaklooster - Foto's: Bram Saeys - website: Van Dongen Design - Inloggen