Tevreden cliënten

Cliënttevredenheidsonderzoeken

Regelmatig worden er binnen de onderdelen van Sint Annaklooster cliënttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd. Lees hier voor de meest recente uitslag.

Tevreden familie over Hospice De Regenboog

Eindhoven, 25 december 2016

Lief personeel en vrijwilligers van De Regenboog,
Wij hebben samen met mam en haar zusje een hele fijne kerstavond en 1e kerstdag gevierd.
Dankzij jullie was dit mede mogelijk..
Een dikke dankjewel daarvoor!
Liefs Leny, Twan en Mandy xxx

Dochter over Logeerhuis en Hospice In Via

Eindhoven, 10 juli 2015

Mijn vader, dhr. R.J. Vermeulen, is 25 april jl. overleden in Logeerhuis en Hospice Invia.
Hij is hier gekomen vanaf februari naar aanleiding van een ziekenhuis opname in Gent.
De eerste keer dat hij en wij kennis maakte met Invia was al in 2012.
Mijn vader was al vier jaar ziek en dat jaar moest hij herstellen van chemo en bestralingstherapie.
Wij waren heel blij met dit initiatief vanuit het ziekenhuis.

Lees meer

Mantelzorger over Hospice de Regenboog

Eindhoven, 12 juni 2015

Mijn verblijf als mantelzorger voor Theo in De Regenboog heb ik als warm en liefdevol ervaren in de afgelopen weken. Aandacht voor de cliënten en respect voor het leven hebben mij geraakt als buitenstaander in deze voor mij onbekende omgeving. Ook de uittocht ceremonie gaf bij mij en de anderen de gedachte van "wij doen het samen voor onze clienten" veel respect voor de inzet van het team van het Hospice.

Frans Noldus, mantelzorger Theo 

Familie over thuiszorg

Eindhoven, 29 mei 2015

Namens mijn hele familie wil ik het thuiszorgteam Tongelre uit het diepste van mijn hart bedanken voor de intens warme, liefdevolle, respectvolle, professionele, open en humorvolle begeleiding die jullie hebben gegeven aan onze liefste moeder. De laatste dagen waren jullie aanwezig bij het sterfbed van mama. Op jullie vertrouwden wij blindelings. Nooit kwamen jullie ongelegen. Altijd goed afgestemd op de sfeer en behoeften van mama en mijn vader van 90. Altijd tijd voor een vraag aan papa en een arm om hem heen. Zelfs op vrije dagen kwam er iemand het pompje aansluiten en gisteren na het overlijden mama nog wassen. Jullie zijn goud waard! Dank jullie wel; mama zou zeggen: het was helemaal te gek!

Cliënt over Hospice de Regenboog in uitzending Lifestyle Xperience

Eindhoven, 01 mei 2015

Hospice de Regenboog is onlangs bij het programma Lifestyle Xperience geweest, waarbij een kort thema over palliatieve zorg aan bod kwam. Bijzonder is dat de opnames hebben plaatsgevonden bij Hospice de Regenboog.
Presentator Jeroen Post heeft gesproken met mevr. van Asperdt, gast bij Hospice de Regenboog en met een verpleegkundige. Ook de netwerkcoördinator is geïnterviewd. Bekijk hier het filmpje.

Cliënt over Logeerhuis en Hospice In Via

Eindhoven, 13 november 2014

In gesprek met mevrouw de Haan die 4 maanden bij Logeerhuis en Hospice In Via heeft gelogeerd.

Eenmaal binnengekomen bij mevrouw de Haan word ik uitgenodigd om te gaan zitten. Een vriendelijke dame van in de 80 kijkt me aan. Ik neem plaats naast mevrouw en kijk rond in haar kamer waar ze tijdelijk 4 maanden heeft gelogeerd. Het uitzicht is mooi: de bomen die gaan kleuren door de herfst, het licht door de grote ramen. We gaan beginnen......... Mijn vraag of mevrouw wil vertellen over de ontvangen zorg beantwoord ze als volgt:

Lees verder...