Nieuws

NL Doet bij Sint Annaklooster

Op 20 en 21 maart 2015 stimuleert het Oranje Fonds vrijwilligerswerk met NLdoet. NLdoet is voor een organsiatie als Sint Annaklooster een uitstekende manier om uitvoering te geven aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Net als vorig jaar doet Sint Annaklooster ook daarom dit jaar weer mee aan NL Doet.

In Eindhoven beginnen de activiteiten al op dinsdag 17 maart. Bij verpleeghuis Eikenburg komt er tussen 13.00 en 16.00 uur een mobiele kinderboerderij te staan. Samen voor Eindhoven coördineert deze activiteit en heeft gezorgd voor de vrijwillige inzet van medewerkers van de gemeente Eindhoven. De kinderboerderij is een ontmoetingsplaats tussen mens en (boerderij)dier waar onze gasten dieren kunnen aaien, knuffelen en eventueel voeren.

Op vrijdag 20 maart wordt in het kader van NL Doet bij hospice en logeerhuis Valkenhaeghe in Helmond een verwendag voor gasten georganiseerd. Zij krijgen lekkere hapjes aangeboden en er wordt voor een beautymoment gezorgd.
Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vrijwilligers. Zij gaan hun tijd en talent inzetten om onze gasten een mooie dag te bezorgen.

Mw. Anita Schavemaker (directeur/bestuurder Sint Annaklooster) stelt de inzet van de vrijwilligers bij de activiteiten van NL Doet zeer op prijs.