Nieuws

Sint Annaklooster en Wooninc. zijn voornemens om woonzorgcentrum Antonius in Acht vanaf 2019 over te nemen.

Sint Annaklooster is samen met Wooninc. voornemens om woonzorgcentrum Antonius in Acht over te nemen van Zorggroep Sint Maarten. Het vastgoed en beheer van Antonius wordt overgedragen aan Wooninc. en het zorgdeel met alle medewerkers en vrijwilligers aan Sint Annaklooster. Antonius heeft 35 plaatsen langdurige zorg en 79 aanleunwoningen.
Wat Antonius in de zoektocht naar een nieuwe, regionale woonzorgpartner aansprak aan Sint Annaklooster, is met name de hartverwarmende, kleinschalige zorg bij Sint Annaklooster. Sint Annaklooster blijft de lijnen kort houden om samen met de cliënt en betrokkenen, snel de best passende zorg te bieden.
Anita Schavemaker: ”De identiteit van Sint Annaklooster, Wooninc. en Antonius sluiten naadloos op elkaar aan. Dit geldt eveneens voor de kernwaarden. Dit komt tot uiting in hartverwarmende, respectvolle zorg voor cliënten en hun mantelzorgers”.

Op maandag 17 september jl. is de intentieovereenkomst officieel getekend. De voorbereidingen voor overname worden nu getroffen, waarbij we ernaar streven dat in januari 2019 de officiële overdracht plaats kan vinden.